Kundër Marrëveshjes së Prespës, në mënyrë paqësore dhe të vendosur, pa karakteristika partiake dhe pa fjalime, organizatat greke të diasporës dhe “Komisionet për Luftë për Maqedoninë” i thërrasin grekët të shtunën, në orën 19 të dalin në protestë në Selanik, gjatë hapjes së Panairit Ndërkombëtar.

“Të gjithë me flamuj grekë në dorë, ejani të mbushim Selanikun me rastin e pranisë së kryeministrit Cipras në hapjen e Panairit Ndërkombëtar. Tubimi i prek të gjithë grekët, sepse nuk duhet të lejohet sllavenizmi i helenizmit maqedonas që çon në devijimin e territoreve greke”, shkruajnë organizatorët në njoftim.

Loading...