Grida Duma nuk heq dorë lehtë nga provokimet erotike.

Ajo ka bërë një konstatim mjaft pikant gjatë protestës së sotme.

Deputetja demokrate tha se kur i ngrihet popullit, “i ulet kryeministrit Edi Rama”, duke nënkuptuar organin gjenital.

“Këto nuk janë politika. Të provojmë sa mban populli. Të tallemi me atë fjalor në parlament se populli s’ngrihet dhe pasi populli ngrihet, tregon që ulesh ti”,shprehet Duma që mesaduket ka parë ndonjë detaj tek kryeministri Rama që e ka nxitur për të reaguar. (TemA)