Jennifer dhe Brad kanë një marrëdhënie si çdo çift tjetër, mirëpo, gruaja është e detyruar të lërë punën e saj çdo dy orë për të mbështetur të dashurin e saj një formë të pazakontë.

Gruaja është e detyruara të ushqejë me gji të dashurin e saj.

lactancia-adulta-1514295050

Jennifer nuk ka fëmijë, kështu që nuk ka ushqyer kurrë me gji, por ajo thotë se gjatë seksit gjoksi i fryhet dhe “i derdhet” qumësht.

E gjendur përballë kësaj nevoje, ajo e pa këtë ospison, për të ushqyer të dashurin e saj me gji, si idenë më të mirë të mundshme.

lactancia-adulta-1514295078

Kjo marrëdhënie është perfekte, pasi edhe burri ka nevojë për vitaminat që merr nga qumështi i Jennifer.

Brad është shumë i kënaqur me fizikun e tij, sepse përfitimet nga ushqyerja me gji janë reflektuar në fizikun e tij muskulor.

lactancia-adulta-1514295097

Gjithashtu dhe Jennifer nuk ka më shqetësime për rrjedhje qumështi nga gjoksi i saj.

Loading...