Është e turpshme që Gruevski dhe Todorov  e shfrytëzojnë Emergjencën për të shpëtuar vetveten, ka reaguar LSDM lidhur me paralajmërimet për punësime të reja në Emergjencë.

“Nikolla Gruevski dhe Nikolla Todorov i rrezikuan jetët e pacientëve dhe të mjekëve. Gruevski dhe Todorov kërkojnë ndihmë emergjente për të shpëtuar. Është vonë. Gruevskin dhe Todorovin nuk mundet më t’i shpëtojë asgjë dhe askush. Lamtumirë Nikolla”, thuhet mes tjerash në reagimin e LSDM-së.

 

 

 

 

 

Loading...