Maqedoni

Gruevski duke ikur nga gazetarët, gati të rrëzohet “hundë e buzë”?! (FOTO)

gruevski-vrap

Kjo është fotografia që është shprehur sot derisa ish-kryeministri Nikolla Gruevski duke iu shmangurcgazetarëve, për pak ka mundur të bie nga një mur i lartë për të rënë “hundë e buzë”.
Ish-kryeministri sot u paraqit në gjykatë për rastin “Tanku” lidhur me blerjen e Mercedesit të blinduarc600 mijë euro për nevojat e MPB-së dhe të Qeverisë. Ky rast ishte zbuluar nga bomba e përgjimeve,cku Gruevski po bisedonte me ish-ministren e brendshme, Gordana Jankullvoska, duke porositur secçfarë kushtesh duhej të plotësonte Benzi i blinduar dhe me kushte tejet luksoze.
Por një ngjarje e veçantë ka ndodhur derisa Gruevski ka dalur nga gjykata. Ai në një moment për tiucshmangur gazetarëve ka nisur të vrapojë në anën e kundërt, duke kërcyer shkallë dhe mure. Ai nëcnjë moment ka kërcyer nga një lartësi rreth një metër, por ka shpëtuar, pasi që ka mundur tëcpërfundojë i rrëzuar në tokë. Kjo foto ka bërë bujë edhe në rrjetet sociale. (INA)

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top