Ish kryeministri dhe kryetari i dorëhequr i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruevski, i shoqëruar nga policia në Idrizovë. Fotografia daton nga viti 2010, mirëpo është aktualizuar sërish, pasi Parlamenti u ka marrë mandatin 6 deputetëve të VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit, transmeton Gazeta Lajm, dhe në kohën kur Gruevski ka dhënë dorëheqje.Screenshot_20171203-232246

Loading...