“Kurir”, duke u bazuar në burime partiake zbulon se lideri i VMRO-DPMNE-së do të jep dorëheqje, nga kreu i partisë.

Partia së fundmi po ballafaqohet me probleme të shumta.

Sot 6-të, deputetëve të VMRO-DPMNE-së u hoq imuniteti dhe të njëjtit do të përgjigjen penalisht për terrorin e 27 prillit.