Po shqyrtojmë alternativë dhe po grumbullojmë të dhëna për atë se cili grup i rrezikuar i qytetarëve mundet të mbrohen në mënyrë plotësuese me maska speciale dhe kur ta kemi këtë numër do të shikojmë se në cilën mënyrë do të mund të gjejmë dhe t’i ndajmë, theksoi sot ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe, duke iu përgjigjur pyetjes së gazetarëve për atë nëse ka masa shtesë për parandalimin e shëndetit të qytetarëve.

Ai shprehu shpresë se për një kohë të shkurtër do të kryet analizë, e cila del nga sistemi “Termini im”, mbi bazën e të dhënave të mjekëve të familjes.

Loading...