Dardan Gashi për një kohë të shkurtë arriti të njihej nga një pjesë e madhe e publikut. Aktori i ‘Çka ka shpija’ tanimë ka fituar popullaritet dhe kjo po bën që publiku të ketë edhe kureshtje të madhe për jetën e tij private. Ai u martua dhe ka një jetë të qetë familjare dhe një foto nga martesa e tij ende qarkullon. Shikoni si u duk ‘Hamdia’ në natën e martesës

hhh