Deputeti i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Daut Haradinaj, ka thënë se qëndrimi i Opozitës është i palëkundur dhe se Qeveria nuk e respektojë vendimin e Presidentes dhe thirri seancë.

“Do të tentojmë të shkojmë lartë nëse ata duan ta pengojnë atëherë le ta bëjnë. Qëndrimi i Opozitës është i palëkundur, nuk tërhiqemi derisa të tërhiqen ata nga marrëveshjet. Pozita nuk e respektoi Presidenten, sepse thirri seancë”.

Loading...