Kuriozitete

Hardhucës nuk i hiqet buzëqeshja pasi e shoqruan me një lodër!

ScreenHunter_02 May. 19 16.26

Keni një ditë të rrëndë në  punë?

Ndalo, ajo cka duhet bërë ti është të ndani një moment dhe të shiqoni hardhucën që buzëqesh.

Hardhuca “Geko” ka fituar vëmendjen ton nga youtuberi  Taylor Nicole Dean, i cili i bleu një loder geko, ai duket kaq i lumtur pran lodrës së tij, thjesht nese shiqojm keto na e bëjn ditën më të mirë./Lajmpress.com

cute-happy-gecko-with-toy-kohaku-25-591e9c7108d56__700

cute-happy-gecko-with-toy-kohaku-2-591e9c350806f__700

cute-happy-gecko-with-toy-kohaku-26-591e9c72e3f55__700

cute-happy-gecko-with-toy-kohaku-1-591e9c32b76f1__700

ScreenHunter_02 May. 19 16.26

To Top