Në një video që po qarkullon në rrjetet sociale, tregohet se si në një shpellë e Kalishtës së Strugës ndodhet e gdhendur në hyrje të shpellës harta e Shqipërisë, njofton TetovaSot.

Videoja është publikuar në Youtube, dhe në të shihet qarta forma e hartës së Shqipërisë e gdhendur në shpellën e Kalishtës.

Në përshkrimin e videos thuhet: “Me këtë video kuptojmë se Struga është tokë shqiptare”.

Loading...