Ferhan Hasani, Ardian Cuculi dhe Izair Emini janë tre futbollistë të Shkëndijës janë pjesë e dy gjeneratë kampionësh dhe përveç stafit teknik në krye me Qatip Osmanin me germa të arta do shkruhen në histori të klubit.

Në ndërkohë, Hasani ishte kthyer nga Brondby i Danimarkës, ndërsa Cuculi dhe Emini ishin pjesë e Partizanit respektivisht Kukësit, por që në moment të duhur u kthyen te Shkëndija. Ndërsa Qatip Osmani është kthyer te Shkëndija pas disa vitesh të kaluara te Renova.

 

Loading...