Presidenti i Kosovës Hashim Thaçi të premten vjen ën Shkup, kanë njoftuar burime nga Prishtina ekskluzivisht për Gazetën Lajm.

Sipas këtyre burimeve, agjenda përfundimtare e Thaçit për takimet që do i zhvillojë në Shkup mbetet të definohet gjatë ditës së sotme.
Sidoqoftë, potencojnë se ai do të takohet me udhëheqësinë shtetërore dhe politike të Maqedonisë. Vizita e Thaçit vjen një javë pasi në Shkup qëndroi kryeministri Ramush Haradinaj, si pjesëmarrës në Samitin Digjital.

Loading...