Champions League ka formuar sot grupet në shortin që hidhet si zakonisht në Monte Carlo. 32 skuadra kanë njohur kështu kundërshtarët.

Ekipet janë ndarë në 4 vazo në bazë të koeficentëve të secilit dhe ligave që përfaqësojnë.

Faza e grupeve do të nisë më 18 Shtator dhe do të mbyllet më 12 Dhjetor.

Ndeshjet me eliminim direkt do të startojnë më 12 Shkurt të vitit të ardhshëm, ndërsa finalja do të luhet më 1 Qershor të 2019 në Estadio Wanda Metropolitano të Madridit.

Loading...