Histori të emigrimit të shqiptarëve në periudha të ndryshme përmes këngëve folklorike [Video]

Në prag të përvjetorit të emigrimit ilegal të kosovarëve ju sjellim tregime përmes këngve folkolirike dhe rapsodëve, këngë të grurbetit të periudhave kohore të ndryshme ku shqiptarët kanë ikur nga trojet e tyre, transmeton InfoKosova emisionin FORT të televizionit Rrokum.


Ciftelia

Loading...