Atraksion për ata që duan ta “ndjejnë” qelinë Një hotel që ndodhet në Bangkok të Tajlandës ju mundëson të përjetoni ndjenjën se si duket një natë në burg.

Në këtë hotel dhomat janë adoptuar që të ngjajnë si qelitë, me rrethoja metalike dhe pak dritë. Gjithashtu, që mysafirët të ndjehen si të burgosur, pronarët e hotelit janë përkujdesur që banjat, hapësira e ngrënies dhe shëtitorja në tarracë të jenë të përbashkëta. Për të qëndruar në këtë hotel duhet të paguhet rreth 40 euro për një natë.

bbb_1502088165-309888 bbbb_1502088169-5397720

bb_1502088162-8120982

bbbbb_1502088172-3578617 bbbbbb_1502088176-3530866