Kosova mbi gjith interesave jo interesi i rogedhenesit

Xhezair Shaqiri

Nga Kosova viteve te fundit iu dorezuan dhjetra Komandant e ushtar te UCK shtetit Maqedonas
Disa prej tyre vuajn denime te perjetshem e kush me decenie te denuar nga padrejtesia Maqedone dhe asqe qau kush bile me lot e tani Kosova i dorzoi Turqis disa persona dhe ja lotet e krokodillit u shfaqen mete madhe neper medija keto dit
Analist .Gazetar .politikan .Ambasador.Klerik katolik..individ etj
Un nuk mund te futem ne tema madhore te interesave strategjike te Kosoves sepse kam munges te infove ne marveshje ndershtetrore qe kan firmosur politikanet Kosovar me shtetin Turk por kur verej se gjith ata te cilet jan larg interesit te Kosoves dhe marin roga te majme nga shtetet tjera kush si gazeter kush si analis e klerik fetar te njohur si kritikues te Uck dhe Turkut e sod me lotet e Krokodillit qajn per shtetas Turq ,me vjen te vjellurit nga lotet e tyre
Gazetar dhe analist te financuar me medija elektronike nga shtete tjera te cilen vite me radh mbjellin vren dhe perqarje mes Shqiptareve sod urdherin e kan te qajn gjith se bashku per shtetas Turk
Kleriku Katolik thot se duhet te duhemi mes vete e te shperndajm dashuri sod akuzon per tradheti dhe jo mikpritje kreret e Shtetit te Kosoves ne vend qe te bindin Vatikanin qe te nje Kosoven si shtet
Me qesharakja ishte deklarata e Ambasadorit Luci i cili thot se duhet terhjek Ambasaden e Kosoves nga Turqija e cila e para ka pranuar Panvarsin e kosoves dhe lobon edhe sod e ksaj dite qe sa me shum shtete ta pranojn Kosoven
O te shitur te cilet merni roga dhe urdhera nga tjeret Kosova ka instucione Preziden e Kryeminister te cilet mese miri e dijn cili esht interesi i kosoves e jo lotet tuaj te krokodillit
Turku per momentin esht treguar mik i Kosoves dhe si i till duhet respektuar e nese ndron qendrimin politika turke ndaj kosoves ateher do jet kundershtar
Ja disa foto sesi policia e kosoves dorzon ish komandantet dhe ushtaret e uck ne maqedoni dhe ish shoket nuk kan kapur armet qe ta luftojn policin e kosoves sepse Kosova per ne esht mbi gjithqka
1 Lirim Jakupi-Nacisti 6 vite burg
2 Kom Qakalla 17 vjet burg
3 Metin Ismaili burg te perjetshem
4 Almir Drpljani burg te perjetshem
5 Shukri Aliu 7 vjet burg
6 Fata i hanit elezit 19 vjet burg
Kom kusha Harun Aliu u vra

Nga muri i Xhezair Shaqiri!

Loading...