Hoxhë Aziz Halili aktualish është imam i xhamisë së madhe në Zagreb. Në kryeqytetin kroat ai është vendosur para 25 viteve, duke u bë asokohe hafizi i vetëm në Zagreb dhe në Kroaci, transmeton Gazeta Lajm. Alili është nga Likova dhe një ndër interpretuesit më të njohur botëror i Kur’anit fisnik. Në videon më poshtë, mund të përcillni video-paraqitjen e tij në gjuhën shqipe.

Loading...