E gezofshi banesen e re ?

Nene Vebija nga Shkupi me djalin e saj Aliun i cili eshte me Autizem u gezuan me banese te re

Surprize e embel, emocione dhe lote gezimi

Shikoje / Shperndaje
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1448164128622792&id=622082674564279