Gazeta Lajm shkruan se humoristi i mirënjohur kumanovar Malush Mala sot ka një ditë të vecantë. Ai sot ka ditëlindjen, mbush 63 vjet.

Familjarë dhe miq të tij të shumtë i kanë uruar në facebook e tij ditëlindjen me dëshirat për shëndet dhe jetë të gjatë e të lumtur.

Është interesante se ditëlindja e sotme atë e ka gjetur në Stamboll të Turqisë, ku ka shkuar për realizimin e emisioneve “Malush Mala Show”./lajm