epa05891795 A Hungarian police officer patrols the enlarged barbed wire transit zone set up for migrants at the Hungary's southern border with Serbia near Tompa, 169 kms southeast of Budapest, Hungary, 06 April 2017. The complex is one of two new detention centers for asylum seekers in the Hungarian transit zone and contains shipping containers that are used to automatically detain migrants in the transit zone while their claims are investigated. EPA/SANDOR UJVARI HUNGARY OUT

Hungaria dërgoi 30 policë në Maqedoni dhe 15 në Serbi, me detyrë që të patrullojnë së bashku me shërbimet kufitare të Maqedonisë dhe të Serbisë dhe të parandalojnë kalimin ilegal të kufijve.

Policët hungarezë janë pajisur me automjete terreni dhe dhe mjete për mbikëqyrje termale dhe mbikëqyre të terrenit natën.

Hungaria dërgon personel dhe ndihmë për sigurimin e kufijve ballkanikë që nga kriza e madhe e emigrantëve në vitin 2015 dhe 2016. f