I-PhoneTë gjithë përdoruesit e iPhone mendojnë se telefoni i tyre është më i miri dhe ndoshta kanë të drejtë.

Këtë e vërteton edhe kjo ngjarje e ndodhur në SHBA.

Një person i quajtur Ben Wilson po udhëtonte me një avion privat në lartësinë 2800 metra.

Në një moment atij i shpëton celulari iPhone 6 nga dora dhe i bie poshtë.

Wilson e kishte humbur shpresën se mund ta gjente në rregull telefonin, por nga kurioziteti nisi kërkimin.

Ai aktivizoi aplikacionin “Gje iPhone tim” dhe nisi kërkimin.

Telefoni i tij isht eplot 112 kilometra larg vendit ku kishte rënë.

Për të shkuar deri në vend atij iu desh të ecte me një gomar për shkak të terrenti të vështirë.

Kur shkoi atje u habit që gjeti telefonin vetëm me ca gërvishtje të vogla, kuptohet, ishte mbrojtur nbga kasat mbrojtëse.

Gjithsesi të gjesh telefonin në rregull pas rënies nga ajo lartësi është thuajse një mrekulli./B.s.