Shpëtim Pollozhani:
Sot ne mengjes me duhej te pres mbi nje ore e gjysme (7.00-8.40)ne hyrje te Struges. Ne qytet
hyne 36 makina transporti te ngarkuara me ushqim dhe pije. Vetem me uje hyne mbi tete ngarkesa
te kompanive Gorska, Izvorska, Strumka, Pelisterka……Shume me teper kyne me uje te
njyrosur(lengje), me keksa, çokolata dhe ç’mos tjeter.
Asnjera ngarkese nuk vinte nga ndonje kompani me pronar shqiptar; pervec dy ngarkesave te Dauti
Komerc. Merreni me mend, i gjithe uji i fyromistanit buron ne trojet shqiptare dhe nuk i lejohet asnje
shqiptari te tregetoje uje, kurse ne gjate ketyre vjeteve te sundimit te komunizmit ne forme tjeter
kemi pasur gjashte ministra shqiptare te ekonomise!??
Kali ka muskuj sa pesembedhjete meshkuj te rritur mirepo edhe nje debil mundet ta urdheroje.

Loading...