Anëtari i ekuipazhit të avionit që u rrëzua në Kolumbi është një prej 6 të mbijetuarve. Erwin Tumiri ka rrëfyer arsyen pse ai shpëtoi. “Ata u ngritën nga vendet e tyre dhe filluan të bërtisnin kur avioni nisi të rrëzohej.

Loading...