Uncategorized

Ia prek të pasmet Luanës, LIVE ne emision. Shikoni si reagon Luana… (VIDEO)

Luana, te pasmet.jpg

Mozzik Ia Prek Të Pasmet Luanës Live Në Emision, Por Shikoni Si Reagoi Luana.. (VIDEO)Ne emisionin e fundit të Luana Vjollces ishte i Ftuar Mozzik me shumë kolegë te tjere ne lojën e emisionit e cila kishte atmosfer te pa krahasueshme..
Por reperi nga Kosova i njohur si Mozzik e provokoi shume Luanen ku dhe ai arriti tia prek te pasnet gjat nje loje qe e luajten bashke. Shiko pamjet ku ai ia prek te pasmet , shtyp reklamen me poshte dhe shiko se si reagon Luana.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top