Ibrahim Mehmeti: Ndryshimi i Kodit zgjedhor kërkon debat më të gjerë (VIDEO)

Ibrahim Mehmeti, ekspert për proceset zgjedhore në vend, në emisionin “Agora” të Lajm TV rekomandon hapje të një debati më të gjerë për ndryshimin e Kodit zgjedhor dhe hapjen e listave./GazetaLajm

Loading...