Një nga dhimbjet më të mëdha është dhimbja e dhëmbit, sidomos në rastet kur ju kap natën dhe nuk keni mundësi të merrni ndonjë medikament në farmaci apo të shkoni tek stomatologu.

Një mënyrë efektive për të ndaluar dhimbjet e dhëmbit është përzierja e vajit të kokosit me hudhër të grirë. Vendoseni përzierjen mbi dhëmbin që ju shfaq shqetësime dhe dhimbja do të reduktohet brenda pak minutash.

Hudhra përmban eugenol, element i cili redukton dhimbjet dhe vaji i kokosit ka veti anti­bakteriale, kështu që do t’ju dizinfektojë zgavrën e gojës.

Loading...