“Një gjë e di, se nesër duhet të japim maksimumin dhe shpresojë që do të festojmë fitoren së bashku me “Shvercerat” dhe do ti gëzohemi tri pikëve të mëdha me të cilat, duke ditur se çfarë duele kanë kundërshtarët, do të na hapin rrugën për në Evropë”, ka thënë mes tjerash sulmuesi Bllazhe Ilijoski….