I la Zaevi me gishtin në gojë ilinditasit e BDI-së. Edhe Ilir Meta s’ ka pse te brengoset për Ali Ahmetin, se ne te ardhmen nuk do të lodhet si deri tash për zgjidhjen e emrit të Maqedonisë. Prej tash do ketë kohë t’ ia tregoje adresën e sakte prokurores speciale, kurse korrupsionin dhe krimin ne BDI i zgjodhi shume lehte: ju bëri thirrje organeve të drejtësisë t’i hetojnë të gjithë anëtarët e partisë së tij. Sa për integrimin në NATO, e ka LLAZAR ELENOSKIN.

Xhevdet Hajredini

Loading...