Iljasa Salihu, njohës i rrethanave politike në vend, është prononcuar për Lajm TV rreth vendimit për Referendum si dhe pozitën e faktorit shqiptarë në këtë proces.

Sipas tij, politikanët duhet ta sqarojnë edhe identitetin e shqiptarëve me Marrëveshjen e re me Greqinë. Salihu insiston, të merremi vesh brenda, para se të shkojmë jashtë.

Loading...