Një fotografe ka kujtuar momentin e pabesueshëm kur zbuloi në fund të liqenit Huron në Miçigan, një anije që u zhduk 154 vite më parë.

Becky Kagan Schott u zhyt drejt anijes së mbytur, Detroit, dhe realizoi imazhet mahnitëse.

Anija ishte e padëmtuar dhe ruante të gjithë lavdinë e saj.

36-vjeçarja nga Filadelfia vizitoi disa herë anijen dhe u mrekullua nga mënyra sesi ajo ishte ruajtur e paprekur.

Loading...