Sot do të inagurohet ndërtesa e re e Gjykatës Themelore Shkupi 1, tetë vjet pas vendosjes së gurit të parë për ndërtim e saj në vitin 2010.

Ndërtesa e re e gjykatës është vendosur në garazhin e ri shumëkatësh dhe kompleksin e gjykatave në qendër të Shkupit.

Seanca e parë që do të mbahet të hënën është ajo e rastit “Titanik”.

Loading...