Kur e do shumë vendin ku jeton, shpreh gatishmëri të bëhesh pjesë e zgjidhjes së problemeve dhe kjo vepër e jotja mund të ndryshojë një mentalitet të gabuar.
Shembull për një qytetar që do në komunën e tij të vlejë ligji dhe rendi ishte edhe porosia e këtij qytetari që raportoi për uzurpim të zonës së parkimit në Shkollën Fillore “Teffejuz”, pas së cilës ekipet e inspektoratit komunal intervenuan për menjanimin e së njejtës. Unë dhe ekipi im e falemnderojmë publikisht për bashkëpunim duke inkurajuar edhe qytetarë tjerë të bëhen pjesë e zgjidhjes së problemeve në këtë mënyrë.

Loading...