Gjatë derbit japonez u takuan Kobe i Iniestës dhe Podolskit, ndërsa në anën tjetër ishte ekipi i Hiroshimas. Iniesta në minutën e 17-të i solli epërsinë ekipit të tij. Është interesante se goli i tij i parë të kujton atë të Iniestës për Barcelonën kundër Chelseas në Champiosn League.

Loading...