Interesante, punëtorët kinez ndërtojnë hekurudhën për vetëm nëntë orë (VIDEO)

Rreth 1500 punëtorë kinez shpenzuan vetëm nëntë orë duke hapur hekurudhën për një stacion treni të ri në Provinca Fujian, Kinë jugore, transmeton Klan Kosova.

Pamjet e publikuara tregojnë punonjësit e ndërtimit që lidhën tre hekurudha kryesore – Ganlong Railway, Ganruilong Railway dhe Zhanglong Railway.

Ata gjithashtu instaluan sinjalet e trafikut dhe një seri pajisjeve të monitorimit të trafikut.

Video tregon efikasitetin dhe shpejtësinë në punë të punëtorëve kinez të cilët sipas një raporti filluan punën me 19 janar dhe e përfunduan në orët e vona të 20 janarit.

http://video.dailymail.co.uk/video/mol/2018/01/22/3125696808329787611/640x360_MP4_3125696808329787611.mp4?_=1

Loading...