Kur bebet fillojnë të qajnë është shumë e vështirë t’i ndalosh, pasi s’e dimë se çka është duke i shqetësuar, mirëpo pavarësisht kësaj, disi duhet t’i qetësojmë.

Një baba ka gjetur një mënyrë shumë interesante për ta qetësuar fëmijën e tij, teksa nuk ndalon vajin, dhe kjo ka funksionuar brenda disa sekondave, transmeton gazetametro.net

Për më shumë shihni videon:

Loading...