Në intervistën ekskluzive për Lajm.TV, kryetari i PDSH-së Menduh Thaçi ka thënë se partia e tij është e gatshme të përkrahë shumicën prej 67 deputetëve. Ai madje ka paralajmëruar se PDSH mund të votojë edhe kryetarin e Kuvendit, por kërkon që procedura sa më shpejtë të arrijë deri te zgjedhje e kryetarit të Kuvendit dhe te zgjedhja e qeverisë re.

Në këtë intervistë Thaçi ka zbuluar edhe kushtin e vetëm të PDSH-së për të përkrahur Platformën Shqiptare, si dhe për gatishmërinë e partisë së tij për të bashkëpunuar me Lëvizjen Besa, Aleancën për Shqiptarët dhe partitë tjera opozitare në zgjedhjet e ardhshme lokale./LajmTV/

Loading...