Intervista

Fillimi | Intervista
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 86 | shfaqen: 1 - 6

Herolinda Avdyli-Rexhepi: "Zëri ynë të dëgjohet në Parlamentin e Zvicrës"

image
INTERVISTË EKSKLUZIVE ME KANDIDATEN E CVP NGA SOLOTHURNI PËR DEPUTETE NË PARLAMENTIN NACIONAL TË ZVICRËS, ZNJ.HEROLINDA AVDYLI-REXHEPI «Gjithmonë do të kërkoj që të jemi pranë njerëzve
Më tepër

Leutrim Hebibi: "Ka ardhur koha që edhe ne të marrim pjesë në organet e vendimmarrjes"

image
INTERVISTË EKSKLUZIVE ME KANDIDATIN NGA PS PËR KËSHILLTAR KOMUNAL NË VERNIER TË GJENEVËS, Z.LEUTRIM HEBIBI «E zgjodha Partinë Socialiste, sepse mendoj që ajo është parti e
Më tepër

Teuta Rugova: "Remitancat, shtyllë e fortë e ekonomisë së Kosovës"

image
INTERVISTË EKSKLUZIVE ME DEPUTETEN E PARLAMENTIT TË KOSOVËS, NJËHERËSH VAJZA E PRESIDENTIT HISTORIK TË KOSOVËS, DR.IBRAHIM RUGOVA, ZNJ.TEUTA RUGOVA «Assesi nuk pajtohem që ta shoh Kosovën
Më tepër

Mesiç: Dobësia ime për Shqipërinë dhe shqiptarët

image
Në Shqipëri historinë e tij të hershme pakkush e njeh. Ajo nis në vitin 1964, kur ai u përjashtua nga radhët e Lidhjes Komuniste Jugosllave
Më tepër

Përparim Avdili: "Besoj ta kem një përkrahje të madhe nga komuniteti im shqiptar"

image
INTERVISTË EKSKLUZIVE ME KANDIDATIN E PARTISË LIBERALE FDP PËR KUVENDIN KANTONAL NË ZONËN ZGJEDHORE ZÜRICH, RRETHI 3 DHE 9, z.PËRPARIM AVDILI Intervistoi: Dashnim HEBIBI Cyrih, 21 mars Përparimi është
Më tepër

Intervistë e rrallë e Jusuf Gërvallës: Qëllimi i gjithë shqiptarëve është bashkimi i Kosovës me Shqipërinë

image
Më 1946 Jugosllavia e ndaloi përdorimin e flamurit shqiptar në emër të “Internacionalizmit Proletar”. Më 1968 në Kosovë pati trazira studentore, të cilat vërtetë kanë
Më tepër
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 next last gjithsej: 86 | shfaqen: 1 - 6