Gazeta Lajm dhe Lajm.Tv kanë zhvilluar një intervistë ekskluzive me Xhezair Shaqirin-Komandant Hoxhën, pas emërimit të tij për këshilltar nga ana e kryeministrit Zoran Zaev dhe reagimeve të shumta që pasuan ndaj këtij vendimi.
Intervistën e plotë do ta publikojmë në ora 18:00 në www.lajmpress.com dhe www.lajm.tv.
Në këtë intervistë, Shaqiri përmend emrat e katër ministrave të VMRO-së, që thotë se kanë qenë në Tanushë dhe e kanë lutur. Të parin e përmend Bujar Osmanin.

Loading...