Ushtari i UÇK-së nga Sllupçani dhe këshilltar komunal në komunën e Likovës që i takon LR-PDSH ka bërë thirrje që kjo parti të ketë kujdes me listat për deputetë, se çfarë kandidatë do të kandidojë.

“Une jam dhe do te jem me LR-PDSH dhe do te kontriboj ne fitoren e kesaj partie. Por per kete fitore kryesia e partise duhet te jete e kujdesshme se kend do te kandidoje ne list per deputet. Levizjes i duhen njerez te deshmuar dhe te besueshem.” ka shkruar në profilin e tij Sadiku.

Loading...