Grupi terrorist ISIS e ka marrë përgjegjësinë për sulmin terrorist të ndodhur në Nice të Francës, ku humbën jetën mbi 80 persona dhe mbi 100 të tjerë u plagosën.

Kanali televiziv italian Sky TG24, ka njoftuar se grupi takfirist sionist ISIS e ka marrë përgjegjësinë për sulmet në qytetin Nice të Francës. Ky grup terroirts ka thënë se ky sulm është shpërblim për Sirinë, është një 11 shtator për Francën. Një kamion hyri në mes të turmës së njerëzve që po festonin 14 Korrikun, Bastille Day, festa e tyre kombëtare, në Nice të Francës duke vrarë mbi 80 persona dhe duke plagosur mbi 100 të tjerë, informojnë zyrtarët e cituar nga mediat franceze.

Loading...