Heshtje totale në mediat e Kosovës rreth vizitës së Patriarkut rus, Kirilit të zhvilluar gjatë këtyre ditëve në Shqipëri. A nuk është turp për Presidentin e shtetit shqiptar që e mirëpret me nderime të larta kreun e Kishës Ortodokse Ruse, i cili ka mbështetur çdoherë politikën anti shqiptare të Serbisë në Kosovë përfshi këtu edhe në kohën kur masakroheshin gra, fëmijë, pleq e burra?! Pse gjithë kjo heshtje? E qartë, shumë e qartë… islamofobia është në pyetje dhe natyrisht fondet dhe komplekset. Urime Nata e Beratit!

P.S. Ka shkruar ne profilin e tij te facebook kryeredaktori i Televizionit Shenja, Ismail Sinani

Loading...