Ja cfarë i bën Marinës nëna e Getit (FOTO)

Cifti në fjalë tani kanë një jetë shumë të mirë bashëshortore dhe është nëna e Getit që e don Marinën shumë.

Vjehrra e Marinës apo nëna e Getit ka shpërndarë një foto të Marinës ku duket për mrekulli në emisionin e saj të ri në Klan dhe natyrisht ka marr pëlqime në facebook për këtë./10minuta.com

florijeseliminanagetit

Loading...