Maqedoni

Ja çka është më me rëndësi për Petre Shilegovin

shilegov

Nuk është me rëndësi ndarja e resoreve dhe bartësit, me rëndësi është ndryshimi i sistemit. Kështu ka deklaruar para medieve zëdhënësi i LSDM-sw, Petre Shilegov, shkruan gazeta Lajm.

“Për LSDM është me rëndësi Qeveria e re të funksionojë ndryshe nga regjimi i mëparshëm. Presim sa më shpejt të mbarojnë bisedimet. Sa më shpejt aq më mirë”, ishte decid Shilegov.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top