Në një intervistë për “Ora News”, Edi Rama ka komentuar edhe ndërtimin e Xhamisë në Tiranë.
“Nëse të krishterët katolikë morën katedralen e tyre në Tiranë dhe nëse të krishterët ortodoksë morën katedralen e tyre në Tiranë, myslimanët e këtij vendi meritonin të kishin tempullin e tyre të barasvlershëm, as më të madh as më të vogël, me tempujt e tjerë”, ka thënë kreu i Qeverisë së Shqipëris informon portali “tetova1”.

Xhamia e Namazgjasë, e njohur edhe si Xhamia e Madhe e Tiranës, është një xhami, duke u ndërtuar në Tiranë, kryeqytetin e Shqipërisë. Kur të përfundohet do të jetë xhamia më e madhe në Ballkan. /tetova1/

Loading...