Pas shkarkimit pa motivacion i Xhoi Jakaj si drejtoreshë e burgut të grave, një tjetër grua është vendour në krye të kësaj drejtorie.
Bëhët fjalë për drejtoreshën shumë simpatike Jetmira Sula, e cila ka tërhequr vëmendje për moshën e saj të re por dhe për pamjen e saj shumë sexy me sy blu.

Drejtoresha e re është nga Gjirokastra dhe ka kryer studimet në Tiranë në degën e Ekonomisë dhe atë të Juridikut./newsbomb

 72669-640-0-5a54aa2266c91 72670-640-0-5a54aa22670cc 72674-640-0-5a54aa226a172 72672-640-0-5a54aa226773f 72675-640-0-5a54aa518a82e

Ish drejtoresha  Xhoi Jakaj

72673-640-0-5a54aa2269c4c