-Si lojtar i Baselit nuk ka dëshiruar t’ua shtrijë dorën asnjë futbollisti të Macabi nga Tel Aviv në fillim të ndeshjes kualifikuese për Ligën e kampionëve. Arsyet ishin sjella e Izraelit ndaj vëllezërve të tij në Palestinë.

-Në dasmë ka ftuar të gjithë fshatin e tij.

– Në Fiorentinë zgjodhi numrin simbolik 74 në shenjë kujtimi për viktimat në Port Said.
– Kur hajni ia vodhi shtëpinë, ka refuzuar të ngre padi, përkundrazi i gjeti punë dhe ai njeri jeton me ndershmëri.

-E çoi Egjiptin në kampionat botëror, kurse kur ia ofruan një ville, makinë, ai refuzoi dhe tha se ato të holla t’ia ndajnë popullit.

– Pas çdo goli me rënien në sexhde falënderon Zotin për atë që është.

MOHAMED SALAH!!!

Loading...