Maqedoni

Ja kush ishin pjesëtarët e njësitit të Komandant Telit dhe armatimi i tyre (Video)

Avdyl Jakupi i njohur si Komandant Cakalla, ka publikuar një video incizim të Komandant Telit me “xhipin” e tij të njohur, si dhe me ushtarët më të afërt të vetë. Në këtë video vërehet edhe armatimi që kanë poseduar Teli me shokë, që u vranë në pabesi, në kohën kur disa komandantë të rrejshëm veçmë kishin filluar negociata që sa më shpejtë të hyjnë në qeveri edhe pse lufta ende nuk kishte përfunduar.

Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

To Top