Arsim Beqiraj dhe Baki Beqiraj, pronari i Restaurantit Radonič i cili para do kohe ndalonte hyrjen e vajzave me mbulesë në Restorantin e tij si dhe përsoni i dytë është Baki Beqiraj!

#Shpërndaje dhe boni #tagg portalet duke i informuar së kush janë këta.

Fotografia e Mbështetësit e Drejtësisë
Fotografia e Mbështetësit e Drejtësisë
Fotografia e Mbështetësit e Drejtësisë
Loading...